Evenement registratie Wereldhavendagen

Keyframe Productions heeft voor het meerdaagse evenement Wereldhavendagen Rotterdam de hele filmproductie verzorgd. Wij hebben contacten gelegd tussen de deelnemers, locaties gescout, film toestemming geregeld voor locaties en diverse hoge standpunten in torens, gebouwen en op schepen. Kortom, voor ons is een productie nooit te groot.

Wij filmden de demonstratie shows met meerdere camerateams vanaf een cameraboot op het water, helikopter vanuit de lucht en vanaf de kades.

Promotiefilms zichtbaar in de stad

Op diverse schermen in de stad waren de promotiefilms & trailers te zien. Waaronder op het grote scherm binnen en buiten op NS station Rotterdam Centraal en op de schermen in de Rotterdamse metro en alle RET metrostations.

Klant: Wereldhavendagen
Communicatie: IN10
Campagne: Live evenement

Over de Wereldhavendagen
De Wereldhavendagen is het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland. Het evenement wordt in 2018 voor de 41e keer georganiseerd en vindt plaats op 7, 8 en 9 september. Bezoekers van jong tot oud kunnen naast scheepsbezichtigingen, demonstraties op het water en presentaties van havenbedrijven, onder andere genieten van een uitgebreid cultureel programma. In 2017 trok het evenement ongeveer 430.000 bezoekers.

Crew

Productie: Keyframe Productions
Camera: Keyframe Productions, BrokxMedia en Videoconcepts

Edit trailer editie 2017: IN10